Jeroen Prossé

Algemene psychologische begeleiding voor volwassenen

Specialisatie: Seksuologische begeleiding en relatiebegeleidingIMG_3636

Te bereiken via 0474/72.72.28 of jeroen@groepspraktijkdecocon.com

Jeroen Prossé studeerde in juni 2011 af als Bachelor in de Toegepaste Psychologie, richting Klinische Psychologie. Hierna volgde hij een masteropleiding Seksuologie aan de KU Leuven die hij met onderscheiding afrondde in 2014. In 2019 rondde hij zijn Master in de Klinische psychologie af. Verder blijft hij bijscholingen volgen rond diverse thema’s. Jeroen begeleidt individuele volwassenen met enerzijds psychologische zorgen, zoals angsten, depressie, burn-out, gezinsmoeilijkheden. Seksuele en relationele moeilijkheden zijn speerpunten en worden vaak samen met de partner aangepakt. Denk hierbij aan pijn bij het vrijen, erectieproblemen, overspel, seksverslaving, onzekerheden en communicatiemoeilijkheden.

Praktische info

Na één of enkele verkennende gesprekken krijg je als cliënt de kans om mee het doel/de doelen van de therapie te gaan bepalen. Afhankelijk van de nood kunnen sessies vaker of minder vaak ingepland worden en ook de inhoud stuur je als cliënt zelf mee aan.

Tarieven die per sessie gehanteerd worden zijn als volgt:

Individuele therapie 45 minuten 55 euro

Individuele therapie 60 minuten 70 euro

Koppeltherapie 60 minuten 70 euro

Een gemaakte afspraak dient minimaal één werkdag (24u) van te voren te worden geannuleerd. Indien de afspraak te laat wordt geannuleerd, zal de afgesproken sessie aangerekend worden. De reden hiervan is dat de tijd voor jou wordt gereserveerd en deze in rekening wordt gebracht.

Start